Üdvözöljük a Balatonfüred és Környéke
Múzsa Művészeti Egyesület honlapján

"A mesterségbeli tudás, mintha nem is annyira a kifejezési eszközök elsajátításából következnék, mint abból, hogy a művész birtokba veszi azt a belső igazságot, amely egyszersmind sajátos nyelvre kényszeríti. Az alkotó szerelem, ennek az álomnak az eredménye. A jövő azoké akik hisznek álmaikban. Az álom irányítja minden erőfeszítésünket, s a művész a kudarcok, félsikerek, sutaságok, vagy szerencsés véletlenek sorozatán keresztül tapogatózva igyekszik megragadni, hogy majd egy szép napon végre valóságra tudja váltani. Alkotni annyi, mint formát adni sorsunknak!"

Albert Camus

"Művésznek lenni azt jelenti: nem méregetni és nem számolni:  érlelődni mint a fa, amely nem sürgeti nedveit, s nyugodtan állja a tavasz viharait, nem félve attól, hogy talán már el sem jön a nyár"


Rainer M. Rilke
Grimm József

1954-ben születtem Veszprémben 1960-tól Balatonfüreden élek és dolgozom Gépipari szakközépiskolát végeztem Művészeti alapismereteimet grafikai önképzőkörben szereztem meg. 1973 – 1992 között Balatonfüreden, Veszprémben és Budapesten neves művészek irányítása mellett. Egyéni kiállításom volt Siófokon, Balatonfüreden és Csopakon. Csoportos kiállításokon szerepeltem Siófokon, Balatonfüreden, Veszprémben, Tihanyban, Mosonmagyaróváron, Nagykanizsán, Budapesten. Grafikáim és illusztrációim jelentek meg újságokban és könyvekben. 1990-től hivatásszerűen a képzőművészettel foglalkozom. Nyáron portrékat is karikatúrákat rajzolok a vendégekről, az év többi részében alkotok.